Logg innOpprett kontoKontakt oss

Mammut Claw II Goretex Fjelltur Svart/Grå/Sølv Damesko,mammut funn norge,største Rabatt

NOK1,427.95  NOK713.98Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 004196
  • 7947 stk. på lager
  • Mammut Comfort Low Goretex Surround Fjelltur Damesko,mammut salg libris,Kjøpe
  • Mammut T Aenergy Goretex Fjelltur Grå Damesko,mammut extreme jakke,salg forhandler
  • Mammut Wall Guide Low Goretex Fjelltur Blå Damesko,mammut sko test,sandaler tilbud
  • Mammut Nova Mid II Goretex Fjelltur Svart/Grå Damesko,mammut sport norge,kjøp på nett angrefrist
  • Mammut Wall Guide Low Goretex Fjelltur Grønn Damesko,mammut fjellsko best i test,på nett

Velg ønsket variant:Ant.

Mammut Claw II Goretex Fjelltur Svart/Grå/Sølv Damesko,mammut funn norge,største Rabatt_checkout

Description

mammut salg tanum Mammut Damesko Fjelltur , Mammut Claw II Goretex Fjelltur Svart/Grå/Sølv Damesko,mammut funn norge,største Rabatt mammut levde i norge,fornuftig pris

Den siste utviklingen av den svært teknisk, lett forgjenger, som omfatter et bredt spekter av innovasjoner: eksklusiv elastisk GORE TEX tungen konstruksjon for redusert dannelse av folder, den gripex Iguana såle utviklet av Mammut - en ny, revidert versjon av den velprøvde Reptilia såle - med integrert Dual Density kile for sikkerhet og komfort i alpinsport.
Den patenterte Mammut Base Fit snøring overfører kraft til såler og forhindrer trykkpunkter og slipping i bagasjerommet. Vanntetthet kombinert med maksimal pusteevne, takket være GORE TEX Extended Comfort Footwear membran. Den flytende gummi forsterkning på tuppen sammen med strobeled bygging sikre beskyttelse og styrke.
Ideell for:
Nærme seg
Trail Running
Nordic Walking
Egnet for:
Reise
Gang
sykling
Egenskaper:
Flex index: A5
Siste Indeks: Pure Ascent
Vekt for UK størrelse 5.5 (per par): 654
HeelDrop 14 mm
Mellomsåle høyde 6/20 mm
Base Fit
Rolling Concept
Iguana Technology
Elastisk GORE TEX tunge konstruksjonen
torsion Armering
dual Density
Flytende gummi beskyttelse
Materiale Lær en
PU skinn
Finkornet skinn med en utvendig beskyttet av et lag med polyuretan for å gjøre det enda mer slitesterk, rivesterk og vanntett.
Materiale Tekstil:
Vent Mesh
Lys, opencell Polyamid mesh med god slite resultater. Vent mesh har en høy pusteevne og en suveren rip styrke.
Inner Lining
Claw II GTX Women
GORE TEX Utvidet Comfort Footwear
100% vanntett takket være førsteklasses kvalitet høy montering, forseglede, sette sokker laget av PTFC (PolyTetraFluorCarbone). Den utvidede versjonen tilbyr utmerket pusteevne med lav oppvarming evne.
soles:
Claw II GTX Women
Utviklingen er basert på den meget vellykkede Reptilia såle med sine klør og fleksible ribber. For Iguana såle, fokuset var også på letthet, fart og aggressivitet. Den lille Klatring Zone og Stone Shield for å gi beskyttelse mot gjennomtrengende skarpe steiner, sammen med EVA Superlight kile beskyttet med Kevlar stoff og integrert PU Shock Absorber, er klare ledetråder til hvor disse såler føler seg mest hjemme: i steinete, alpint terreng .
Technologies:
Claw II GTX Women
dual Density
Dempeelement laget av to forskjellige myke materialer. Således en sone kan være utformet mer mykt og en annen sone mer støtte, avhengig av behovet.
Claw II GTX Women
Iguana Technology
Utviklingen er basert på den meget vellykkede Reptilia såle med sine klør og fleksible ribber. For Iguana såle, ble det lagt vekt også på letthet, fart og aggressivitet. Den lille Klatring Zone og Stone Shield for å gi beskyttelse mot gjennomtrengende skarpe steiner indikerer hvor disse såler føler seg mest hjemme: i steinete, alpint terreng.
Claw II GTX Women
Base Fit
Denne patenterte Mammut teknologi gir enestående kraftoverføring fra snøring delen til sålen. Konseptet er basert på gratis skyve band som er forankret til sålen. Dette resulterer i økt sikkerhet og frihet fra blemmer, siden foten ikke kan skli rundt inne i støvelen.
Claw II GTX Women
Rolling Concept
Den patenterte Mammut eneste konseptet med tilpasset støtte og demping for å støtte naturlig fot roll, og dermed hindre utmattelse (fare for vridning).

Mammut Claw II Goretex er et produkt som samsvarer til den Fjelltur kategorien innen Damesko utvalget på din utendørs butikken, Mammut kvalitet og kvantitet trygg Oslo. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av Mammut kvalitet og kvantitet trygg Oslo. Hva er fordelene med Mammut Claw II Goretex Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for utendørs.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Vanntett membran: Ja Farge: Svart ,Grå ,Sølv
Mammut - Damesko - Fjelltur,Vanntett membran: ja,Farge: svart,Farge: grå,Farge: sølv

Mammut Claw II Goretex Fjelltur Svart/Grå/Sølv Damesko,mammut funn norge,største Rabatt

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.